Legfrissebb hírek

VSZC Jendrassik-Venesz Technikum

Nagy örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy cégünk által 2022-ben adott árajánlatot a Jendrassik-Venesz veszprémi iskola elfogadta,  ebben az évben megkezdtük a projekt megvalósítását. Ez a kihívásokkal teli vállalkozás az idei egyi legnagyobb, amelyet eddig vállaltunk, és különleges jelentőséggel bír számunkra.

Tovább olvasom

Sötét színű profilalapot kap a GEALAN-acrylcolor®

Csak esztétikusan! A kiváló minőségű PMMA felületű GEALAN-acrylcolor® most egy színben sokkal inkább harmonizáló PVC profillal egyesül. A prémium felület, a sötét profilalap és a hozzá maximálisan illeszthető dekorfóliák kifinomult kombinációja 2023 szeptemberétől minden GEALAN profilrendszerhez elérhető lesz.

Tovább olvasom

GEALAN-acrylcolor®: új szín a palettán

A GEALAN új színt vitt a GEALAN-acrylcolor® felületkezelési technológia palettájára: az "umbra szürke" RAL 7022 már az alapszínek között is elérhető!

Tovább olvasom

Új és tökéletes - Gealan Kontur - Prémium rendszer, alumínium opcióval!

Szép, szigetel és biztonságos: a GEALAN KONTUR prémium rendszerrel a legjobb teljesítményértékek egyértelműek - a hő- és hangszigeteléstől kezdve a betörés elleni védelemig. Modern ablakkialakítás, letisztult formákkal: A modern külső megjelenéshez illeszkedve belülre szögletes megjelenésű üveglécek kaphatóak.

Tovább olvasom

Kicsi vagyok én, majd megnövök én - Bölcsődei projektek

Cégünk egy viszonteladói partnercéggel karöltve folyamatosan részt vesz több bölcsőde nyílászáróinak cseréjében országszerte. A jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel nagyon fontos minden épület, intézmény számára az energiatakarékosság. 

Tovább olvasom
Széchenyi Terv Plusz
Bezár