GEALAN-acrylcolor®: új szín a palettán

A GEALAN új színt vitt a GEALAN-acrylcolor® felületkezelési technológia palettájára: az "umbra szürke" RAL 7022 már az alapszínek között is elérhető!

A GEALAN-acrylcolor®, az akrilüveg és a PVC koextrudálással elért kombinációja, melynek alkalmazását következetesen és folyamatosan fejlesztik a házon belüli szerszámgyártáshoz is, egyre inkább kiterjesztik komplexebb geometriák széles skálájára.

Az ablak- és ajtóprofil színek melegebb árnyalatainak növekvő népszerűsége a GEALAN színválasztékában is megmutatkozik: a GEALAN-acrylcolor® felületkezelés színpalettáján a népszerű "umbra szürke" RAL 7022 árnyalat már standard színként is elérhető. Az új szín a GEALAN 82,5 mm-es beépítési mélységű profilrendszerenél elérhető.

Az "umbra szürke" RAL 7022 egyre népszerűbb a modern lakó- és irodaépületek tervezésénél, egyre gyakrabban használják a jól bevált GEALAN-acrylcolor® felületkezelés árnyalataként is. Ennek logikus következményeként, most a GEALAN ezt a kortárs szürke árnyalatot az standard színpaletta állandó tagjává tette, melyhez már a színben passzoló festéktoll is elérhető.

A közelmúltban a GEALAN termékfejlesztői bejelentették a GEALAN-acrylcolor® fémes palettájának bővítését is. A kínálat újdonságai a RAL 1035-höz hasonló arany, bronz és gyöngy bézs színek, fémes hatással.

gealan-bronz
umbra-szürke
Széchenyi Terv Plusz
Bezár