Kiemelt termékeink

A hatkamrás profilokból gyártott ablakok legújabb generációja valamennyi mai, korszerű műszaki követelményeknek és elvárásoknak megfelelnek, legyen az hőszigetelés, hangszigetelés, biztonság és nem utolsó sorban esztétikum.
Összes termék
i

Sion

Sion
i

Vaduz

Vaduz
i

Zuerich

Zuerich
i

S 9000

S 9000
i

S 9000

S 9000
i

S 9000

S 9000

Emelő-toló rendszerek

A belső tér kibővül és az elénk táruló látványtól az egész lakás tágasabbá válik. Nagyvonalú ablakfelületek kötik össze a házat, teraszt és a kertet – épp úgy kellemes, mint praktikus módon. A Thermoséd tolórendszerek segítségével Ön egy külső falat átlátszóvá és mégis tökéletesen szigetelté tehet. Az emelő toló erkélyajtók a legnépszerűbb prémium termékek a toló-rendszerek világában. Akár 6m szélességű szerkezet is rendelhető különféle felosztásban és nyithatósággal. Két, három vagy négyszárnyas kivitelben is készülnek.

S9000 - Emelő-toló ajtó

Otthoni kényelem - egyszerűen! Több fény, mint valaha!

Technológiánkkal gond nélkül mozgathatók a nagyméretű ajtóelemek is. A szinte küszöbmentes padlócsatlakozás pedig megszünteti a benti és a kinti világ elkülönítését.

Előnyök:

  • Kimagasló hőszigetelés
  • Dizájnorientált
  • Minden gond nélkül alkalmazhatók akár 52 mm vastag háromszoros üvegezések
  • Gealan-acrylcolor
  • Sokoldalú felület

muanyag-ablak

Töltse le
katalógusunkat

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, további információért és a rendeléshez szükséges cikkszámért töltse le katalógusunkat!
Letöltés
Emelő-toló rendszerek
Széchenyi Terv Plusz
Bezár