VSZC Jendrassik-Venesz Technikum

Nagy örömmel szeretném megosztani Veletek, hogy cégünk által 2022-ben adott árajánlatot a Jendrassik-Venesz veszprémi iskola elfogadta,  ebben az évben megkezdtük a projekt megvalósítását. Ez a kihívásokkal teli vállalkozás az idei egyi legnagyobb, amelyet eddig vállaltunk, és különleges jelentőséggel bír számunkra.

A Jendra Iskola hírnevét figyelembe véve rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a diákok olyan környezetben tanulhassanak, amely inspiráló és támogató. Munkatársaink kiemelt szaktudással és elkötelezettséggel dolgoztak azon, hogy a közel 100 db nyílászárót tökéletesen beépítsék a helyiségekbe. Bár még néhány esztétikai részleten dolgozunk, büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk, és biztosak vagyunk benne, hogy az iskola kezdetére lenyűgöző ablakokkal fogjuk üdvözölni a diákokat és a pedagógusokat.

Néhány technikai részlet a nyílászárókról: A Gealan S9000 profilból készültek, 44 mm vastag melegperemes üvegezéssel rendelkeznek, és összesen 50 darab motorral vannak felszerelve, amelyek az ablakok bukó funkcióját támogatják. Ezek a műszaki részletek nemcsak a funkcionalitást és a komfortot növelik, hanem a design és az esztétika terén is kiemelkedő megoldásokat kínálnak.

Minden folyamatot gondosan és alaposan terveztünk meg, hogy a végeredmény minden elvárásnak megfeleljen és a Jendra Iskola méltóan képviselhesse a hírnevét. Bízunk benne, hogy az iskola közössége és a diákok egyaránt élvezni fogják az új, modern és esztétikus nyílászárók nyújtotta előnyöket.

Széchenyi Terv Plusz
Bezár