Pályázatok

GINOP-8.3.5-18/B

cikk-kepe-gealan-kontur

GINOP-8.3.5-18/A

Hitelt nyújtó bank: MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Adós neve: ThermoSéd Műanyag Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Kölcsön összege: 6 902 900 Ft

Hitelprogram azonosítója: GINOP-8.3.5-18/A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése

A beruházás tartalmának bemutatása:

Feltöltés alatt...

GINOP-5.2.4-16-2019-04032

Kedvezményezett neve: ThermoSéd Műanyag Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Szerződött támogatás összege: 3 896 102 Ft

Projekt címe: „A ThermoSéd Kft. létszámbővítése gyakornokok alkalmazásával, hosszú távú munkahelyteremtés céljából. ”

A támogatás mértéke (%): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A ThermoSéd Kft. egy férfi gyakornok alkalmazása segítségével a mai, fokozott piaci versenyben stabil növekedést tudott elérni. A projekt segítségével lehetségessé vált olyan munkavállaló/gyakornok felvétele, akit a cég kiképezhetett és hosszú távon foglalkoztathat, így jelentve hozzáadott szakértelmet a ThermoSéd Kft. számára. A Gyakornoki program keretében felvett gyakornok alkalmazása elengedhetetlen az új, prémium kategóriás alunyílászárók gyártásának zavartalan biztosításához. A pályázat keretében felvett 1 fő gyakornokot a pályázó betanított munkás munkakörben alkalmazza. A gyakornok a Vállalati kapcsolattartó szakmai irányítás alatt hasznos gyakorlati tapasztalatot szerzett a következő folyamatokban: az alumínium részlegen; elsősorban nyílászáró alumínium részeinek készítése, szerelése, karbantartása, de különböző rendeltetésű és szerkezetű nyílászárók és belsőépítészeti munkáinak elkészítésében, valamint a végtermékek előállításához szükséges alumínium szerkezetek, szerelvények legyártásán túl kiterjed a befejező, összeszerelő feladatok elvégzésére is.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.07.16.

A projekt tényleges befejezése: 2020.03.01.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04032

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01495

Kedvezményezett neve: ThermoSéd Műanyag Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Szerződött támogatás összege: 5 496 384 Ft

Projekt címe: Infokommunikációs fejlesztés a Thermoséd Kft.-nél.

A támogatás mértéke (%): 40%

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés során egy moduláris felépítésű vállalatirányítási rendszert vezettünk be a vállalkozásunknál, mellyel az erőforrások hatékonyságának növelése, illetve az üzleti folyamatainak modernizálása volt a cél. Az alábbi szoftvereket szereztük be a pályázat során: · ERPEXT – Moduláris felépítésű vállaltirányítási rendszer, · CRM modul, · HR modul, · Kontrolling, Döntés támogatás modul, · Logisztikai rendszer és anyagdiszponálási modul, · Táv és csoportmunka modul, · Pénzügy, számviteli modul, · WorkFlow modul, · EDM Elektronikus tartalom menedzsment modul. Ezen felül testreszabás, adatmigráció, oktatás és betanítás is kapcsolódik a pályázathoz. Az alábbi hardverek kerültek beszerzésre: 1. Hálózati nyomtató – 3 db: - HPM227FDW multifunkciós mono lézernyomtató 2. Komplett IT mobil munkaállomás – 2 db - DELL VOSTRO 3568 3. Komplett IT munkaállomás – 2 db - DELL PC OPTPLEX 3060 + SAMSUNG LED MONITOR+LOGITECH BILLENTYŰZET, EGÉR

A projekt tényleges befejezése: 2020.04.06.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01495

GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00252

Kedvezményezett neve: ThermoSéd Műanyag Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: A ThermoSéd Kft. komplex beruházásának megvalósítása a gyártótevékenység jelentős fejlesztése, valamint energia-hatékony működés érdekében.
Szerződött támogatás összege: 5 369 435 Ft

A támogatás mértéke (%): 30%

A projekt tartalmának bemutatása:

A vállalkozás egyre többször tapasztalja azt, hogy nagyobb építési projekteknél olyan céggel, alvállalkozóval dolgoznak a kivitelezők, akik alu-nyílászárók beépítését meg tudják oldani. Mivel a ThremoSéd Kft-nek jelenleg nincs ilyen terméke, egyre több megbízástól elesik, a versenyben hátraszorul. Ha nem változtat profilján, tevékenységén, akkor súlyos hátrányba kerül versenytársaival szemben, és elesik meglévő piacaitól is. Az ingatlanpiac jelenlegi helyzetét és az építőiparra jellemző élénkülést azon gyártó cégek tudják majd kihasználni, akik korszerű technológiát kínálnak. A Kft. számára tehát az alu-nyílászárók gyártásának, mint prémium termékek gyártásának bevezetése mára nem választás, hanem kényszer. Termékkínálatának bővítésével, az alu-nyílászárók bevezetésével maradhat versenyképes a piacon. Az alumínium profillal gyártott nyílászárók gyártási, termelési folyamatának elindításához elengedhetetlen új eszközök; - 1 db dupla/kétfejes alumíniumvágó szabászgép, körfűrész, valamint egy egyedi gyártású kivágó körfűrész, melyek alumínium profilok megmunkálására alkalmasak. Ezek nélkül az aluprofilok gyártása nem indítható el, ezek beszerzése ezért szükséges és indokolt. A gyártási tevékenység és profilbővítés miatt elengedhetetlen a tervezett VisualWindow szoftver beszerzése szoftverlicenszekkel. A szoftver segítségével egy értékesítést, ügyfélkiszolgálást, és gyártást is támogató rendszer épül ki, mellyel hatékony munkavégzés valósul meg az ügyfél elégedettség növelése mellett. Emellett a cég telephelyét tervezi korszerűsíteni az energiatakarékos működés érdekében. A gyártóüzemem teljes, utólagos nyílászáró cseréjét valósítja meg, hogy az épület hővesztését mérsékelje.

Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2019.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00252

GINOP-6.1.6-17-2018-00812

Kedvezményezett neve: ThermoSéd Műanyag Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Munkahelyi képzések támogatása a ThermoSéd Kft. munkavállalói számára
Szerződött támogatás összege: 5 426 000,- Ft

A támogatás mértéke (%): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A képzésekbe bevont munkavállalók szakmai kompetenciáikat és egyéb készségeiket egyaránt fejleszthetik a képzések során. A képzés célja, hogy a cég munkavállalói a meglévő munkaállomány tudás szintjét továbbfejlessze, ezzel hozzájárulva a cég profitabilitásához. A jelen projekt keretében fejlesztendő tevékenység a Fa-, építőanyag-, szaniteráru- nagykereskedelem. A megvalósuló kommunikációs és táblázatkezelés képzés egyaránt kapcsolódik ezen tevékenységi kör fejlesztéséhez, hiszen a megfelelő kommunikáció a kereskedelem alapvető kompetenciája, a táblázatkezelés az adminisztrációt, a készletnyilvántartások és megrendelések kezelését támogatja. A kommunikációs képzésben 10 fő munkavállaló fog részt venni. A cég hatékonyságának érdekében Táblázatkezelési Tréning szintén megvalósul a projekt keretében. A tréningen 5 munkavállaló fog részt venni.

Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2019.04.16.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00812

GINOP-5.2.4-16-2017-01673

Kedvezményezett neve: ThermoSéd Kft.
Projekt címe: A THERMOSÉD KFT. LÉTSZÁMBŐVÍTÉSE GYAKORNOKOK ALKALMAZÁSÁVAL, HOSSZÚ TÁVÚ MUNKAHELYTEREMTÉS CÉLJÁBÓL
Szerződött támogatás összege: 5 063 030,- Ft

A támogatás mértéke (%): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázó ThermoSéd Kft. 2001-ban alakult. A ThermoSéd Kft. főtevékenysége a műanyag nyílászárók gyártása, forgalmazása és beszerelése. A cég által gyártott és forgalmazott nyílászárók, kívül belül elegáns vonalvezetésükkel, a hagyományos és a korszerű építészeti stílusokhoz egyaránt alkalmazkodnak. A vállalkozás kiváló szakember gárdával rendelkezik, közel 10 fős állományi létszámmal működik. A ThermoSéd Kft. az utóbbi években sokat dolgozott azon, hogy beszállítói mellett viszonteladói hálózatát, így felvásárlóinak számát is növelje. A Kft. alapvető célja, hogy minőségi szolgáltatásait megerősítse, ezért szükség van a megfelelően kvalifikált munkaerő állomány növelésére, melyben nagy hangsúly helyeződik a képzettségre, szakértelemre. A jelen pályázat keretében Kft. 2 fő új, releváns OKJ-s képzéssel rendelkező, állandó munkahelyet teremt a termelés zavartalan biztosításához. E projekt segítségével lehetségessé válik olyan gyakornokok felvétele, akiket a cég kiképezhet, és hosszú távon foglalkoztathat, így jelentve hozzáadott értéket, szakértelmet a ThermoSéd Kft. számára. A megvalósult pályázat keretében 1 fő anyaggazdálkodó, valamint 1 fő targoncavezető gyakornok alkalmazása valósult meg. A cég számára a cégméret, illetve a megbízások számának ugrásszerű növekedése miatt sürgetővé vált 2 fő gyakornok felvétele és munkába állítása, melyet a GINOP-5.2.4-16 kódszámú pályázat segítségével sikerült megoldania. Az új munkahely létrehozásához kapcsolódóan a pályázat keretében, a gyakornok munkavégzését támogató számítógépes munkaállomás került kialakításra, hardver berendezések beszerzésére valósult meg.

Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2018.04.02.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01673

Széchenyi Terv Plusz
Bezár