Sötét színű profilalapot kap a GEALAN-acrylcolor®

Csak esztétikusan! A kiváló minőségű PMMA felületű GEALAN-acrylcolor® most egy színben sokkal inkább harmonizáló PVC profillal egyesül. A prémium felület, a sötét profilalap és a hozzá maximálisan illeszthető dekorfóliák kifinomult kombinációja 2023 szeptemberétől minden GEALAN profilrendszerhez elérhető lesz.

A GEALAN-acrylcolor® a RAL 7016, RAL 9005 és DB 703 fő színekben lesz kapható a sötét alaptesttel. Ugyanakkor az ablakok belső oldalára a jövőben hat hozzáillő dekorfólia lesz választható, az antracitszürkétől a feketén át, az ezüstös DB 703-ig, így a variációs lehetőségek még szélesebb skálája áll a továbbiakban rendelkezésre, amelyek alkalmazásával egy sötét színvilágú megjelenés egyedileg és harmonikusan alakítható ki.

Mi is az a GEALAN-acrylcolorl®?

A GEALAN-acrylcolor®, méltán népszerű felületi technológiát több mint 40 éve következetesen fejlesztjük. A GEALAN-acrylcolor® ablakok megfelelnek az innovatív, színes felületekkel szemben támasztott legmagasabb műszaki és funkcionális elvárásoknak. A GEALAN prémium minőségű felülete a profilokat tartóssá, karc-, időjárás- és fényállóvá, mindemellett könnyen tisztíthatóvá teszi.

Számokban a GEALAN-acrylcolor®-ról:

  • GEALAN-acrylcolor® felületű profilméterekből évente több mint 5 millió kerül extrudálásra.
  • Németországban a GEALAN-profilok 35%-át már GEALAN-acrylcolor® felülettel gyártják.
  • A GEALAN-acrylcolor® összesen 63, ezen belül 6 metál színben és 9 standard színben kapható.
  • Az új tri-extrudáló szerszámok lehetővé teszik a GEALAN-acrylcolor® profilok több mint 55%-ban történő újrahasznosítását.
  • A GEALAN a legmagasabb technológiai szakértelemmel rendelkezik a saját szerszámgyártásában a németországi oberkotzaui székhelyén.
  • A GEALAN-acrylcolor® anyagkutatások és minőségvizsgálatok révén folyamatosan fejlesztik, színek és összetevők tekintetében pedig bővül.

gealan-bronz

Széchenyi Terv Plusz
Bezár