Rólunk

Thermoséd Kft. 2001 óta jól működő, dinamikusan fejlődő vállalkozás. Cégünk eltökélt szándéka, hogy a vevőinket a legmodernebb technológiai eszközök segítségével, kiváló minőségű német termékek gyártásával és professzionális szakmai háttérrel maximálisan kiszolgáljuk. Mind e mellett fontosnak tartjuk az ügyfelek elégedettségét és visszajelzését. Fontos az Ön véleménye!

A profilhulladékokat, melyek a műanyag ablakok gyártása során keletkeznek, éppúgy, mint a régi ablakok PVC ablakok anyagait,  összegyűjtjük és újrahasznosítással újabb profilokat gyártanak belőle.

Kirchkeszner Attila

Kirchkeszner Attila

Alumínium nyílászáró, műszaki tanácsadó 
Szinte a kezdetek - 2003 óta dolgozok a Thermoséd Kftnél. Eleinte a gyártási folyamatokat sajátítottam el. A későbbiekben műhelyvezető és főbeépítő területen tevékenykedtem. 2021 óta alumínium nyílászárókkal kapcsolatos ügyintézőként, gyártásvezetőként és műszaki tanácsadóként látom el a munkámat az irodában. Jelenleg a felméréseket is én végzem, és olykor az építkezéseken is részt veszek. Az ügyfelek bátran fordulhatnak hozzám kérdéseikkel, igényeikkel, én pedig maximális szakmai tudásomat bevetve segítek. Amennyiben velem szeretne tárgyalni, abban az esetben időpont egyeztetés szükséges, mert a pozíciómnak köszönhetően, folyamatos mozgásban vagyok.
Tóth Nikolett Evelin

Tóth Nikolett Evelin

Iroda, Műanyag nyílászáró, Számla
2017-ben kezdtem pályafutásomat a Thermoséd Kft-nél, mint irodai asszisztens. Az évek során feljebb kerültem a ranglétrán és az irodai életet maximálisan a kezembe vettem, mint irodavezető. Számlázással, műanyag nyílászáró ajánlatkéréssel, panaszkezeléssel bátran keressenek engem telefonon, illetve az irodában előzetes egyeztetés után. Rengeteget tanultam a cégnél, mind szakmailag és emberileg is. Ügyfeleimmel közvetlen kapcsolatot alakítok ki, a könnyebb együttműködés végett. Fotográfus végzettségemnek köszönhetően a referencia képeket is mi, cégen belül oldjuk meg.
Novák Gyula

Novák Gyula

a Thermoséd Kft megálmodója
Széchenyi Terv Plusz
Bezár