Kiemelt termékeink

A hatkamrás profilokból gyártott ablakok legújabb generációja valamennyi mai, korszerű műszaki követelményeknek és elvárásoknak megfelelnek, legyen az hőszigetelés, hangszigetelés, biztonság és nem utolsó sorban esztétikum.
Összes termék
i

Sion

Sion
i

Vaduz

Vaduz
i

Zuerich

Zuerich
i

S 9000

S 9000
i

S 9000

S 9000
i

S 9000

S 9000

Műanyag ablakok

Gealan S9000 - Az innovatív kombinált rendszer

Az S9000-es profilrendszerrel egy modern, nagyobb beépítési mélységű rendszert kap, amely mind az új építéseknél, mind pedig a felújításoknál alkalmazható. Ily módon az S9000 az ablakok, bejárati ajtók és emelő-toló ajtók Gealan termék programjában egy új platformmá válik.

Sokoldalú

Az S9000 a 82, 5 mm-es beépítési mélységével optimálisan alkalmas az új építéseknél és felújításoknál. Számos megjelenési formát kínál.

STVR integrált

Az S9000-ben használhatja az innovatív, RAL tanúsított üvegragasztásos eljárást.

STVR jelentése: Statikai száraz üvegezés, az üveget és a szárnyprofilt kifejezetten az ablakgyártáshoz kifejlesztett ragasztószalaggal ragasztják össze -hasonlóan az autók szélvédőjéhez.

Miért rendeld az ablakodat, erkélyajtódat Gealan-STV® üvegezéssel?

 • jobb statikai tulajdonságok, nagyobb nyitható szerkezetek
 • jobb hőszigetelési tulajdonságok
 • fokozott betörésvédelem

IKD integrált

A habtechnológia célzott alkalmazásával IKD a színes ablakok esetében is kiváló hőszigetelési tulajdonságok érhetőek el.

muanyag-ablak

Optimalizált hőszigetelés

 • Az átmenő 6 kamra a tokban, a szárnyban és az osztóban biztosítja a kiváló hő- és hangszigetelést. 
 • Pontosan illeszkedő acélformák a statika és a hőszigetelés közötti optimalizálásra. 
 • Intelligens tömítéskoncepció három átmenő tömítési szinttel. Meghatározó mértékben hozzájárul a hőszigeteléshez a tok falcában lévő flexibilis középtömítés, mivel a falc területén lévő tőáramlatot csökkenti.

Gealan Futura

Lehetőséget kínál, standard profilokkal és standard-2mm-acélmerevítéssel passzívház alkalmas ablakrendszerek gyártására színesben is. A bevizsgált 0,89 W/m2K  Ur érték igazolja a kiváló hőszigetelő technikai alaptulajdonságokat.

Acrylcolor Technológia

Mi az acrylcolor?

Az acrylcolor színezési eljárása a coextrudálás során a fehér pVC alaptest és a színes acrylüveg egy munkafolyamat során egymástól elválaszthatatlanul összeolvad. A két anyag összeolvadása következtében egy martselyem profilfelület keletkezik, amely az időjárási befolyásoknak problémamentesen ellenáll.

Gealan LINEAR - MODERN ÉS IDŐTLEN

muanyag-ablak
muanyag-ablak

A GEALAN-LINEAR® tiszta, szögletes kialakítása üdítően időtálló hatású és megfelel a modern építészeti nyelvnek. Különösen az új épületekben szögletes formák és tiszta vonalak határozzák meg a nyitott és nyugodt kialakítású homlokzatok irányába haladó trendet.

Főbb jellemzők:

 • Keskeny 74 mm-es beépítési mélység, egyenes vonalú kivitelben
 • Keskeny látható keretszélesség a modern építészettel szemben támasztott egyedi igények kielégítésére
 • Nagy stabilitás az acélmerevítésnek köszönhetően
 • Megoldások ablakokhoz, üveges ajtókhoz és bejárati ajtókhoz
 • Kívül és belül 90 fokos szögletes optika
 • Tökéletes felújításhoz, szanáláshoz és új épületekhez – értékálló és tartós
 • Dekorfóliák széles választéka a sima és ultramatt dekorfóliák területén
 • RealWood® – fa-dekorfóliák egyedi tapintású és megjelenésű bevonathoz
 • Fenntartható az újrahasznosítható belső résznek köszönhetően

Gealan S8000 IQ - A tökéletes lakókörnyezetért

muanyag-ablak
muanyag-ablak

Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért az S 8000 rendszerünket úgy terveztük, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen:

 • Lágy lekerekítések
 • Különböző üveglécek
 • Sima, csillogó felületek 

Sokoldalúság

Egy új kasírozó technológiának köszönhetően a Gealan abban a helyzetben van, hogy majdnem minden, tetszés szerinti kombinációt képes legyártani. A fádékor és univerzális fóliák szinte minden variációja lehetséges és nincs jelentősége annak, hogy a profil számtalan töréssel vagy lekerekítéssel rendelkezik.

Hőszigetelés

Több kamra, kevesebb energiaveszteség! A profilokban a plusz kamrák hatásosan csökkentik az energiaveszteséget és a hőszigetelő üvegezéssel együtt kellemes klímát biztosítanak a lakásban.

A teljes nyílászáró hőszigetelő faktora természetesen nagyban függ az üvegezéstől, hiszen a legtöbb esetben ez teszi ki az ablak felületének a nagy részét. 

Hangszigetelés

A megfelelő hangszigetelő üveggel együtt zavartalan lakókörnyezetet biztosítanak és ezáltal emelik az életszínvonalat.

Fadekor

A fádékor ablakok a modern műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságaival valamit a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg rendelkeznek.

Széchenyi Terv Plusz
Bezár