Kiemelt termékeink

A hatkamrás profilokból gyártott ablakok legújabb generációja valamennyi mai, korszerű műszaki követelményeknek és elvárásoknak megfelelnek, legyen az hőszigetelés, hangszigetelés, biztonság és nem utolsó sorban esztétikum.
Összes termék
i

Sion

Sion
i

Vaduz

Vaduz
i

Zuerich

Zuerich
i

S 9000

S 9000
i

S 9000

S 9000
i

S 9000

S 9000

Aluklipsz

Az aluklipsz egy olyan kiegészítő elem, amelyet a Gealan S9000 típusú ablakprofilokhoz használnak. Ez a klipsz egy alumíniumprofil, amelyet az ablakprofil alsó részéhez rögzítenek, és amelynek feladata, hogy megerősítse az ablakburkolatot és javítsa az ablak teljesítményét. Az aluklipsz növeli az ablak merevségét és stabilitását, valamint csökkenti az anyagfáradást és az anyagdeformációt. Emellett az aluklipsz különösen hasznos azokban az esetekben, amikor az ablakok nagyobb méretűek vagy nehéz üvegezéssel rendelkeznek, mert segít elkerülni az üvegvetemedést és az ablakvergődést.

Előnyei:

  • Stabilistás
  • Jobb hőszigetelés
  • Jobb hangszigetelés
  • Merevség

Az aluklipsz egy olyan kiegészítő elem, amely erős és tartós anyagból készül (általában alumínium), és jól viseli az időjárási viszontagságokat. Az alumínium ellenáll az oxidációnak, a korroziónak, és nem rothad meg, így az aluklipsz a nedvességgel, a hőmérsékletváltozásokkal és más időjárási hatásokkal szemben is ellenálló. Ez azt jelenti, hogy az aluklipsz jól viseli a nedvességet, az esőt, a havat, az erős napsütést, az extrém hőmérsékleti változásokat és a szélsőséges időjárási körülményeket is. Az aluklipsz nem csak ellenáll az időjárási hatásoknak, hanem segíti az ablakokat is ellenállóbbá tenni az időjárási viszontagságokkal szemben.

Az aluklipszek különböző színekben igényelhetőek!
További információkért, keresse kollégáinkat!

aluklipsz
aluklipsz
Széchenyi Terv Plusz
Bezár